Mehmetçiğin bereleri Gülnar’dan


Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı ve Gülnar Belediyesi’nin organizasyonuyla operasyon bölgesindeki Mehmetçiklere manevi destek sağlamak adına Gülnar genelinde başlatılan proje kapsamında Gülnarlı gönüllü kadınlar tarafından örülen bereler askerlerimize gönderilmek için hazırlanıyor.

 

Tarih : 13 Şubat 2021 Cumartesi 12:42

 Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında toplanan 150 adet bere,  üzüm, badem, ceviz, pekmez ve elmalar ile birlikte operasyon bölgesindeki askerlere gönderilecek. Paketleme yapan MHP İlçe Kadın Kolları ve belediye personellerini ziyaret ederek, kolaylıklar dileyen Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemiz tarafından organize edilen projemiz kapsamında Gülnar’lı kıymetli kadınlarımız tarafından örülen el emeği göz nuru bereler askerlerimize gönderilmek üzere hazırlanıyor. Askerlerimize destek amaçlı göndereceğimiz üzüm, badem, ceviz, pekmez ve elmaların yanında onların soğuktan korunmaları için inşallah berelerimizi de göndereceğiz. Emek vererek projemize destek veren Gülnarlı kadınlarımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah askerlerimizin yar ve yardımcıları olsun” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA