image

Okunma : 394  Tarih : 2.12.2020  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

KİM HAKLI?

 CHP Mersin Milletvekili  Avukat  Ali Mahir Başarır hep gündemde..

Başarır, 28 Kasım 2020 tarihinde Habertürk Televizyonu canlı yayınında yaptığı açıklamalar ve iddialar nedeniyle siyasette gündem oldu.

Mersin Milletvekili  Avukat  Ali Mahir Başarır,  TV’deki konuşmasında  Sakarya Arifiye Tank Palet Fabrikasından bahisle ‘’Devletin ordusu Katar’a satılmış. Ben değer biçemiyorum . 20 milyar dolar olduğu söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış’’ ifadelerini  kullanınca bir anda ülke siyasetinde  adını gündeme birinci sıradan yazdırdı.

Şimdi madalyonun iki yüzüne de bakalım.

Mersin Milletvekili  Avukat  Ali Mahir Başarır haklı mı? Haksız mı?

CHP’lilere sorarsanız, yada Millet ittifakındaki partilerin yöneticilerine sorarsanız  CHP milletvekili Başarır haklı.. Bu grup Ak Parti hükümetini suçlamaya  ve Başarır’a sahip çıkmaya devam ediyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Mersin Milletvekili  Tarsuslu Ali Mahir Başarır'ın Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili sözlerine ilişkin, "Sayın Başarır, neyi kastettiğini katıldığı programda defalarca açıkladı. Bizim kimseden ne milliyetçilik ne de ordumuza sahip çıkma dersi almaya ihtiyacımız yoktur" demekte.

Cumhur ittifakından yana olan partilere ve  idarecilerine, milletvekillerine sorarsanız,  Mersin Milletvekili  Avukat  Ali Mahir Başarır haksız ve Türkiye Cumhuriyetinin Ordusuna dil uzatmıştır.  Bu grup “Başarır’ı kınıyoruz. Hukuk önünde hesap verecektir” demekteler.

Hatta savcılar şimdiden soruşturma açtırmakta ve konuyu ele alıp Mersin Milletvekili  Avukat  Ali Mahir Başarır hakkında gereken işlemi yapmaya hazırlanmaktalar. Yani kime sorsanız, kendilerini haklı çıkaran beyanlarda bulunmaktalar.

Bana sorarsanız, ben konunun hukuk çerçevesinde ele alınmasından dolayı yorum yapmıyor, sonucu bekliyorum. Bu gibi önemli konularda tartışma konusunun bir Tarsuslu milletvekilinde yoğunlaşması ve Tarsus adının yine  Türkiye gündemine girmesinden dolayı üzgünüm.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA