image

Okunma : 497  Tarih : 8.08.2020  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

MHP’DE YENİLEŞME!

Bölgemizde özellikle son 25 yılda büyük aşama kaydeden ve yerel iktidarlarda söz sahibi olan MHP, yeniden yapılanıyor.

Özellikle 25 yıllık MHP iktidarının kaybedildiği Tarsus’ta değişim başladı. Yine Mersin büyükşehirde de geçen dönem yani 2014 yerel seçimlerinde sol iktidar yıkılıp MHP’nin iktidar olduğunu hatırlıyoruz. Ancak bazı hatalar ve  adaylardaki belirlemeden doğan tepkiler Mersin Büyükşehir ile birlikte Tarsus’ta da yerel iktidarın kaybedilmesine sebep oldu.

Üstelik 2019 yerel seçimlerine MHP’nin adayları Mersin ve Tarsus’ta Cumhur ittifakı ile girmelerine rağmen seçimleri kaybedince her şey alt üst oldu. Düşünün, daha önceki seçimleri tek başına kazanan MHP, 2019 ‘da ortağı Ak Partinin desteğine rağmen seçimleri kaybetti. Elindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Tarsus Belediyesini de kaybetti, başkanlığı CHP’li adaylara kaptırdı.

Genellikle  seçimlerin ardından bir yerde seçim kaybedilmişse, o bölgede il veya ilçe başkanları, yönetim kurulu görevden alınır. Yeni ve taze kanlara ihtiyaç duyulur. Oysa en son yapılan seçimin üzerinden 16-17 ay geçtikten sonra Tarsus’ta önceki yönetim görevden alındı.

Ertuğrul Bodur’un 6 yıllık başkanlığının sona ermesi aslında sürpriz değildi. Bu değişiklikten sonra  MHP Tarsus ilçe yönetiminde Mehmet Çelik devri başladı.  Birkaç günce  atanan yönetimin yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından onaylanan liste  de Cuma günü açıklandı.

Buna göre yeni ilçe yönetimi MHP’li Meclis üyesi Mehmet Çelik başkanlığında oluştu.

Yeni yönetime baktım. Yönetimde şu isimler var..

Ali Şimşek, Mahmut Özer, Sinan Bostan, Mehmet Tepretmez, Ahmet Şen, Bayram Takan, Hüseyin Gün, Orçun Kalan, Mehmet Can Yazlık, Adnan Uyar, Gazi Koç, Ali Alışkan. Zekeriya Yılmaz, İlhami Uçar, Bora Yağmur, Sait Karail, Basri Çalışkan, Hasan Özdemir, Yalçın Aydın, Süleyman Munzur, Mustafa Başaran.

MHP Tarsus ilçe yönetiminde başkan Mehmet Çelik ve ekibine başarılar diliyoruz. Bu yönetim yeni delege seçimlerini yaptıktan sonra Eylül ayında partiyi kongreye götürüp seçim yapacak.

Yani yenileşme ile bir dahaki seçimlerinde hazırlığı başlamış olacak.

Haydi hayırlısı diyelim…                                       

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA