image

Okunma : 196  Tarih : 7.12.2019  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

CHP’DE YENİ DÖNEM

Bugünlerde CHP Tarsus ilçe örgütünde yeni bir sayfa açıldı.

Geçtiğimiz gün CHP genel merkezi tarafından yeni atanan CHP Tarsus ilçe örgütü başkan ve  yönetim kurulu üyeleri, partililer ve basınla tanıştı.

Bizde bu toplantıya katıldık.

Yeni ilçe başkanı Av. Ozan Varal başkanlığında parti binasında  bir araya gelen CHP’liler, ilk yerel ve genel seçimlerde partilerinin büyüyeceğini belirterek “Genelde de iktidar olacağız” dediler.

Toplantıya,  Mersin Büyükşehir Belediyesi  İmar  A.Ş. yönetim kurulu başkanı ve Meclis üyesi Ali Uyan, bazı CHP’li Meclis üyeleri ,  Mersin Büyükşehir belediyesi Tarsus-Çamlıyayla  Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, belediye başkan yardımcısı Ünzile Kuru,   Seçer Tarım Genel müdürü işadamı Ali Seçer, eski ilçe başkanları partililer ve basın mensupları katıldı.

Başkan ve yönetim kuruluna atanan üyelerin tek tek tanıtılmasından sonra söz alan yeni ilçe başkanı Av. Ozan Varal “CHP’yi el birliği ile genel iktidara taşımak için bugünden itibaren daha çok çalışacağız. Allah yolumuzu açık etsin, hepimize güç kuvvet versin” dedi.

Varal , CHP’de üye olmanın önemli olduğunu, ama delege olmanın veya yönetimde yer almaktan çok  CHP’yi iktidara taşımak için çalışmanın daha önemli olduğuna vurgu yaptı ve “Biz  sizlerden ve halkımızdan aldığımız güçle,  ilk olarak en demokratik biçimde delege seçimlerimizi yapacağız, sonra partimizin ilçe  kongresini yine en demokratik biçimde yapacağız. Partimizde kimse ile kavgalı değiliz ve kavga etmeyiz. Çünkü kavga eden eve  ve kavga edene kız vermezler derler. Biz partimizi barış ve huzur içinde daha da büyüterek iktidar yapacağız. CHP Türkiye’nin en eski ve en köklü partisidir. CHP barışın huzurun partisidir. Partimizde gençlerin ve kadınların önünü açarak onlarında daha aktif siyasetle uğraşması için fırsat yaratacağız. Birlikte iktidara taşıyacağız. Her zaman sosyal demokrasiden ve insan haklarından yana olacağız. Bugün olduğu gibi partimize gelen kim olursa olsun, yönetimden arkadaşlar gelenleri  kapıda karşılayacak,   hoş geldin diyecek ve herkesi kucaklayacağız. partili partisiz . bu kentte yaşayan herkesle barışık olacağız ve kucaklayacağız Güler yüzümüzü tatlı dilimizi herkesten eksik etmeyeceğiz. Çünkü barış olan, huzur olan, güler yüz olan yere herkes gelir. Biz ülkemizde 2023 yılında genel seçimlerde partimizi birinci yapacağız. 2024 yılında ise Mersin, Tarsus, Adana’da olduğu gibi ülkemizin dört bir köşesinde yerel yönetimlerde de seçimi kazanacak ve söz sahibi olacağız” dedi.

Yeni ilçe başkanı Av. Ozan Varal başkanlığında parti yönetimine başarılar..

 

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA