MHP’Lİ Kılavuz: “En ağır şekilde cezalandırılmalı”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, artan kadın cinayetlerine dikkat çekerek katillerin en ağır şekildeki cezalandırılmasını istedi.

 

Tarih : 22 Temmuz 2020 Çarşamba 12:47

Haber Merkezi

Kadın cinayetleriyle ilgili TBMM Genel Kurulu’nda konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz “Ülkemiz kadın cinayetleriyle sarsılmaya devam ederken birçok kadın ömrünün baharında bu hayattan koparılmaktadır. Canice ve vahşice işlenen, insanlığa sığmayan bu cinayetler bizleri büyük bir üzüntüye sevk etmiştir” dedi. Katillerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını isteyen Kılavuz, konuşmasına şu cümlelerle devam etti: “Son olarak Pınar Gültekin kardeşimiz, eli kanlı, gözü dönmüş bir cani tarafından hunharca katledilmiştir. Bir kadının dahi cinayete kurban gitmemesi adına kadına yönelik şiddet, cinayet, taciz ve tecavüz vakalarının önlenmesine yönelik çok yönlü bir mücadele, eylem planı ortaya konulmalıdır. Bu canavarlar ise en ağır şekilde cezalandırılmalı ve toplum böylesi ruh hastalarından arındırılmalıdır. Bu vesileyle Pınar Gültekin kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA