MEÜ, YÖK Sanal Fuarında tanıtılıyor


Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Study In Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020” başladı. Mersin Üniversitesi de sanal stantta yerini alarak, uluslararası öğrencilere tanıtım yapmaya başladı.

 

Tarih : 21 Temmuz 2020 Salı 12:35

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesinden (MEÜ) yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki üniversitelerin yurt dışında dijital ortamlarda tanıtılmasını ve uluslararası öğrencilerin tercihlerini Türk üniversitelerden yana kullanmalarını hedefleyen YÖK Sanal Fuarı, 22 Temmuz’da sona erecek. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sanal fara ilişkin açıklamasında, yaklaşık 8 milyon öğrencinin iyi bir gelecek için Türk üniversitelerinde eğitim gördüğünü, bu öğrencilerin 180 binden fazlasını, 180’i aşkın ülkeden gelen uluslararası öğrencilerin oluşturduğunu belirtti. Prof. Dr. Saraç, fuarda yabancı öğrencilere Türkiye’nin zengin ve kaliteli program çeşitliliğinin sunulmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.

MEÜ DE SANAL FUARDA

Mersin Üniversitesi de fuarda çeşitli etkinliklerle yer alıyor. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın İngilizce altyazılı selamlama videosu ile açılan sanal stantta, üniversite hakkında temel bilgiler uluslararası öğrencilerin bilgisine sunuluyor. Ayrıca fuar boyunca farklı saatlerde gerçekleştirilecek olan Zoom bağlantılarıyla yabancı öğrencilere MEÜ’nün fakülteleri, yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri hakkında canlı yayında bilgi aktarılıyor. MEÜ Genel Sekreterliği koordinatörlüğünde, Dış İlişkiler Ofisi, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü işbirliğinde Bilgi İşlem Araştırma ve Uygulama Merkezi teknik desteğiyle gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde 08.00-20.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gelen sorular anında yanıtlanıyor.

ÇİÇEKLİOĞLU'NA ‘EN İYİ ÇALIŞMA ÖDÜLÜ’ VERİLDİ

Öte yandan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Çiçeklioğlu, Covid-19 sürecine ilişkin çalışmasıyla ‘En İyi Çalışma’ ödülünü aldı. MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, 5. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi, 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde, Central Asian American University, International University of Gorazde, Yessenov University, University of Suffolk, Dhaka University, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Çiçeklioğlu; 26 ülkeden 310’dan fazla katılımcının olduğu kongrede sunduğu “Çalışanların Esnek Çalışma Sistemlerine İlişkin Tutumlarının Sosyo-Demografik Özellikleri Açısından İncelenmesi: Covid-19 Sürecine Bir Bakış” başlıklı araştırmasıyla ‘En İyi Çalışma’ ödülüne layık görüldü.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA