Eğitime 5 yılda 500 milyonluk yatırım


Mersin’e yatırımlarla ilgili sürekli müjdeler veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin’deki eğitim yatırımlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı. Elvan’nın girişimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteği ve AK Parti hükümetlerinin çabaları ile Mersin’de sadece son 5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonu yaklaşık 500 milyon TL’lik yatırımla hizmete sunuldu.

 

Tarih : 18 Temmuz 2020 Cumartesi 14:30

Haber Merkezi

Eğitime verdiği önemle bilinen Elvan’nın girişimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü desteği ve AK Parti hükümetlerinin çabaları ile Mersin'de sadece son  5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonu yaklaşık 500 milyon TL’lik yatırımla hizmete sunuldu. Son 1 yılda Mersin’de 23 okulun eğitime açıldığını söyleyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, 8 yeni okulun inşasının da devam ettiğini kaydederek“ Evlatlarımız bizim başımızın tacı. Her şey çocuklarımız için dedik, Mersin'de eğitim yatırımı atağı başlattık. Derslik başına öğrenci sayısı 2002’de 34 iken bu sayı 2020’de 27 öğrenciye düştü. Sadece son 5 yılda 76 okul, atölye ve spor salonunu yaklaşık 500 milyon TL yatırımla hizmete sunduk. Yeni okullar inşa etmeye de devam ediyoruz” dedi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA