Bozyazı’daki 15 Temmuz gazisine ziyaret


Mersin’in Bozyazı ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, FETÖ/PDY’nin darbe girişimine karşı direnirken yaralanan 15 Temmuz Gazisi Ergun Bal, Anamur Sosyal Hizmetler Müdürü Selahattin Saydam, Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmran Şeref ve bereberindeki heyetle birlikte evinde ziyaret edildi.

 

Tarih : 14 Temmuz 2020 Salı 15:59

Ziyaret sırasında yaşadıklarını anlatan Bal, 15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişimi sırasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunduğunu, darbe girişimi haberini aldıktan sonra direniş için Cumhuriyet Meydanına gittiklerini söyledi. Ellerinde bulunan Türk bayrağını açmak için büste çıktıklarını ve büstten aşağıya inerken bayrak direğinin kancasının takılmasıyla yaralandığını belirten Bal, "Ülkemizin başına bir daha böyle bir şey gelmesin. Yaşananlar kaos gibiydi, rüya gibiydi, kötü bir gündü" dedi. O geceyi hatırlamak bile istemediğini ifade eden Bal, "O gün Rabbimin verdiği bir güçle dışarıya çıktık, elimizden geleni yaptık. Sonuçlar ne olursa olsun vatan sevgisi, bayrak sevgisi olduktan sonra bırakmamak lazım. İçimizde hainler de varmış onları da gördük, kimin ne olduğunu bilemiyoruz. Bazı arkadaşlarım 'okudum' dedi, bizden daha hızlı bir şekilde farklı mertebelere yükseldiler ama şimdi hepsi hapiste. Bundan sonra daha emin adımlarla ülkenin daha iyi yerlere gelmesini bekliyoruz" diye konuştu. Anamur Sosyal Hizmetler Müdürü Selahattin Saydam, 15 Temmuz gazisine geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Allah bir daha bu günlerle karşılaştırmasın" ifadelerini kullandı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA