Baldızını tehdit eden enişteye 4 ay uzaklaştırma


Mersin’de yerel bir gazetede çalışan baldızını, Yüksek Öğretim Sınavı (YKS) sonrası tehdit ettiği öne sürülen boşanma aşamasındaki enişteye, 4 ay uzaklaştırma cezası verildi.

 

Tarih : 11 Temmuz 2020 Cumartesi 16:08

İddiaya göre, Mersin'de yerel bir gazetede görev yapan Heviya Uçar, geçtiğimiz haziran ayında yapılan YKS sonrası Hasan Akel Lisesi önünde, ablası ile boşanma davası devam eden eniştesinin, beraberinde 2 kişi ile birlikte kendisini tehdit ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma aşamasında olan enişte ile yanındaki 2 kişiye 4’er ay uzaklaştırma kararı verildi.

"KORKU PSİKOLOJİSİ İLE SINAVA GİRDİM"

Uzaklaştırma kararına sevindiğini söyleyen Heviya Uçar, “Bu şahıs ablamı 2 yıl boyunca şiddet uygulayarak gece yarısı darp edip kimliksiz sokağa attı. Sınavın birinci oturumuna giderken takip edilip fotoğraflarımın çekildiğini sınav çıkışı yanımdaki ablamdan öğrendim. Ablam, ilk gün sınav öncesi psikolojim bozulmasın diye bana söylememiş ama ilk günün sınav çıkışında söyledi. Bu psikoloji ile ikinci gün sınava girdim ve sınav çıkışı başka bir şahısla gelerek tehditler savurdu. Olay anında çok korktum ve hemen polisi aradım” dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA