Anamur içme suyuna kavuşacak!


Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur’un yarım asırdır beklediği Sugözü içmesuyu konusunu Ankara da İlçe’nin birinci sorunu olduğunu dile getirdiklerini belirtti. Görüşmelerin olumlu geçtiğini kaydeden Kılınç, bu dönemde Anamur’un içme suyuna kavuşacağını söyledi.

 

Tarih : 9 Temmuz 2020 Perşembe 16:26

Haber Merkezi

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur’un yarım asırdır beklediği Sugözü içmesuyu konusunu Ankara da İlçe’nin birinci sorunu olduğunu dile getirdiklerini belirtti. Görüşmelerin olumlu geçtiğini kaydeden Kılınç,  bu dönemde Anamur’un içmesuyuna kavuşacağını söyledi.  Konuyu her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Hidayet Kılınç,  Anamur Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci oturumunda da geniş yer verdi.

KILINÇ’TAN SEÇER’E TEŞEKKÜR

Oturumun dilek ve temenniler bölümünde konuyu ayrıntıları ile ele alan Belediye Başkanı  Hidayet  Kılınç, Mersin  Büyükşehir Belediye Başkanı  Vahap Seçer, Aydıncık  Belediye Başkanı  Ferat Aktan ve  MESKİ Genel Müdürü Alaeddin  Alkaç ile birlikte  Ankara  ziyaretleri  hakkında  meclise bilgi verdi. Kılınç mecliste, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Teşekkür etti Seçim sürecinde Anamur’un içme suyu sorununu Mersin Büyükşehir Belediyesiyle el birliği ile çözme sözü verdiğini ve verdiği sözleri yerine getirmenin gayreti içinde olduğunu kaydeden Başkan Kılınç;”Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinin katı atık ve Anamur içme suyu projesiyle ilgili İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüşme yaptık. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, desteğiyle Anamur’u kaliteli, temiz içme suyuna kavuşturacağız. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap  Seçer’e destekleri    için teşekkür  ederim.” Dedi.

CHP’Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN KILINÇ’A DESTEK

Belediye  Başkanı Hidayet Kılınç’ın  ardından söz alan  CHP’li  Belediye Meclis  Üyesi Ali Kubilay  Erdal  da; hizmetin  siyasetinin omyacağını  belirterek,” Anamur’un en önemli sorunu olan içme su sorununu Belediye  Başkanımız  Sayın  Vahap Seçer ile  Anamur  Belediye Başkanımız Sayın Hidayet Kılınç’ın  güç birliği  yaparak  çözecek olması bizleri de  memnun etti.Bu da  hizmetin siyaseti  olmadığını  anlamına geliyor.” Diye konuştu. İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet Türkay’ın Kaş Yayla yolu üzerindeki vahşi depolamada ne gibi bir önlem alınacağı sorusu üzerine söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erdal Karan, Mersin Büyükşehir Belediyesi  tarafından vahşi depolama  yapılan alanın ıslah  edilerek, çevreye  zararsız hale  getirileceğini  söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA