’Bozyazı için söyle’ projesi tamamlandı


Mersin’in Bozyazı ilçesinin tanıtımı için hazırlanan ’Bozyazı için söyle’ projesi tamamlandı. Proje kapsamında öğretmen, öğrenci ve mahalle sanatçıları tarafından yöre türküsü olan ’Açıl ey ömrümün varı’ adlı eser seslendirildi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2020 Çarşamba 14:48

Bozyazı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan projede, yöre türküsü olan 'Açıl ey ömrümün varı' adlı eser, öğretmen, öğrenci, esnaf ve mahalli sanatçı tarafından seslendirilerek, ilçenin doğal güzellikleri eşliğinde klip çekildi. Yapılan projenin tanıtımında açıklamalarda bulunan Kaymakam Arif Yalçın, ilçede göreve başladıktan sonra yaptığı gezilerde gördüğü doğal güzelliklere hayran kaldığını ve ilçenin yeteri kadar tanıtılmadığına da üzüldüğünü söyledi.

“İLÇENİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK”

Bu nedenle böyle bir projeyi hayata geçirmeye karar verdiklerini söyleyen Yalçın, "Bozyazı dışında yaşayanlara, Bozyazı'yı sorduğunuzda verilen cevaplar 'muz ve sahillerinin güzel olduğu' yönünde. Göreve başladıktan sonra yaptığım gezi ve incelemelerde gördüğüm doğal güzelliklere hayran kaldım. Doğal güzelliklerin ise yeteri kadar tanıtımının yapılmadığını fark ettim ve tanıtımı için gerekli çalışmaları başlattım” dedi. Kurulan proje ekibi ile geceli gündüzlü yapılan çalışmaların sonucunda projenin tamamlandığını belirten Yalçın, “Korona virüs salgını öncesinde çalışmalarımıza başladık, koro çalışmalarını tamamladık. Pandemi döneminde ise durdurduk. Kontrollü sosyal hayat dönemine geçince de projemizi tamamladık. Projede emeği geçenlere, Bozyazı'nın tanıtımına katkıda bulunanlara teşekkür ederim” diye konuştu. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA