Akdeniz’de 2 metruk bina daha yıkıldı


Akdeniz Belediyesi; halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, kent estetiğini bozan ve yer yer sosyal sorunlara yol açarak toplumun huzurunu bozan metruk binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 7 Temmuz 2020 Salı 12:44

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, prosedürlerin ve yasal süreçlerin sona ermesinden sonra; İhsaniye Mahallesi 4927 Sokak No: 11 ve Güneş mahallesi 5842 Sokak No: 13 adreslerinde bulunan 2 adet metruk binanın yıkımını daha kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi.

 

TONLARCA MOLOZ VE ATIK MAHALLELERDEN ÇIKARILDI

 

Çevre kirliliği ve kötü görüntüye sebep olan terk edilmiş yapıların yıkımı öncesi sokağa şerit çekip çevre güvenliğini sağlayan ekipler; yıkım esnasında aşırı toz oluşumunu engellemek amacıyla da arazöz yardımıyla yıkılan binalara su püskürttü. İş makineleri yardımıyla gerçekleşen yıkım sonucu ortaya çıkan tonlarca moloz ve atık, ekipler tarafından kamyonlara yüklenip mahallelerden çıkarıldı.  Sahiplerince terk edildiği için zamanla harabeye dönüşen, can ve mal güvenliği açısından tehdit yaradan metruk binaların yıkımını memnuniyetle izleyen mahalle sakinleri, bu tür binaların kimi zaman madde bağımlılarının uğrak yerine dönüştüğü için ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, terk edilmiş binaları yıkarak hem görsel kirliliği ortadan kaldıran, hem de olası riskleri önleyen Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA