Demir, Silifke’de incelemelerde bulundu


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Silifke İlçe müdürlüğü bünyesindeki spor tesisleri ve Gençlik Kamplarında incelemelerde bulunarak gençlerle bir araya geldi.

 

Tarih : 4 Temmuz 2020 Cumartesi 14:34

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e Silifke İlçe Müdürü Mustafa Türe, Gençlik faaliyetleri Şube Müdürü Mehmet Ali Avcı, Yurt İdare Şube Müdürü Yüksel Zeybek ve Yatırım İnşaat Şube Müdürü Abdullah Çakmak eşlik etti. İlk olarak Silifke Kapızlı Gençlik kamplarını ziyaret ederek İlçe müdürü Mustafa Türe'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Demir, ilçede faaliyet gösteren spor tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

“BÜTÜN İMKAN VE KABİLİYETİMİZİ SEFERBER EDECEĞİZ”

Silifke ilçemizin tarihi kültürel zenginliği ile tarım ve turizm potansiyeli yüksek nadide ilçelerinden olduğunu belirten Demir, "Silifke ilçe müdürlüğümüz bünyesindeki spor tesislerimizde İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda sportif faaliyetlerini yapmaları adına İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve kabiliyetimizi seferber edeceğiz. Gençlik kamplarımız da kamp yapan gençlerimizi ziyaret ederek onları dinledik. Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde il müdürlüğümüz tarafından sunulan hizmetlerden gayet memnun olduklarını dile getirdiler. Bizlerde bu iyi geri dönüşlerden ziyadesiyle memnun olduk. İl müdürlüğü olarak gerek spor, gerek gençlik gerekse yurt hizmetlerimizde özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA