MİY MEYDANI YENİLENİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, kentin önemli simgelerinden Mersin İdmanyurdu’nun adını taşıyan meydanı yeniliyor. İlk etapta meydanda boyama çalışmaları yapan ekipler, sütunların kırılan kısımlarını bakım ve onarımdan geçiriyor. Meydanda peyzaj düzenlemeleri de yapılacak.

 

Tarih : 4 Temmuz 2020 Cumartesi 14:33

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin’in marka ismi olan, şehrin düşman işgalinden kurtuluşuyla yaşıt futbol takımının adının yaşatıldığı ve Kültür Park içerisinde yer alan Mersin İdmanyurdu Meydanı, kent tarihine, değerlerine saygı duyan ve bu değerleri ileriki nesillere aktarmayı görev edinen Büyükşehir Belediyesi tarafından bakıma alındı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, meydanda ilk etapta boyama çalışmalarına başladı. Meydandaki sütunların kırılan kısımları bakım ve onarımdan geçirilirken, ışıklandırma sistemi yenileniyor. Meydanda bulunan havuzun bakımı da yapılıyor ve sulama sistemleri elden geçiriliyor. Meydanın, peyzaj düzenlemelerinin ardından adına ve anlamına yakışır bir görünüme kavuşacağı bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA