15 geçici işçi alımına 2 bin 636 kişi başvurdu


Mersin’de, Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 15 geçici işçiden biri olabilmek için 2 bin 636 kişi başvurdu. Kuyuluk Orman Deposunda noter huzurunda yapılan çekilişle işe başlayacak işçiler belirlendi.

 

Tarih : 26 Haziran 2020 Cuma 13:16

Haber Merkezi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Orman Genel Müdürlüğünce orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Mersin’de işe alınacak 15 geçici işçi için İŞKUR İl Müdürlüğünce çıkılan ilana binlerce kişi başvurdu. Şartları tutan 2 bin 636 kişilik liste, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Orman Bölge Müdürlüğüne gönderildi. 15 geçici işçinin belirlenmesi için dün Kuyuluk Orman Deposunda noter huzurunda adayların katılımıyla kura çekimi yapıldı. Çekiliş öncesinde konuşma yapan Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, gerek asil ve yedek üye sayıları gerekse devam edecek takvim süresi ile ilgili bilgiler verdikten sonra teşkilata katılacak adaylara şimdiden hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çekilişe Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal, Personel Şefi Çağlar Kuyucu, Müdür Yardımcısı Muhammet Köse, şefler ve çok sayıda görevli katıldı. Daha sonra yapılan çekilişle Mersin’de orman yangınlarıyla mücadelede çalışacak 15 geçici işçi belirlendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA