Ulu Resort’a ‘Güvenli Turizm Sertifikası’


Ulu Resort Hotel, Corona virüs kapsamında hayata geçirilen Sağlıklı Turizm Belgelendirme programı ile Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanarak, sezonu açtı.

 

Tarih : 26 Haziran 2020 Cuma 13:11

Haber Merkezi

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD19 virüsü nedeniyle bir çok sektör pandemi süreci içerisinde önlemlerini almaya devam ediyor. Ülkemizin en önemli gelir kaynağı olan Turizm sektöründe de oteller ve tatil beldeleri COVİD19 virüsü nedeniyle Güvenli Turizm Sertifikasına sahip olmak zorunda.  Mersin’in her şey dahil konseptinin öncüsü ve lideri konumunda olan Ulu Resort Hotel de Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde, Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı, İçişleri ile Dışişleri bakanlıklarının katkıları ve tüm sektör paydaşlarının iş birliğiyle başlatılan Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı'na dahil oldu. Güvenli Turizm Sertifasını almaya hak kazanan Ulu Resort Hotel müşteri kabulüne başlayarak, turizm sezonuna start verdi.

AKDENİZ’E SIFIR KONUMDA YER ALIYOR

Mersin-Gülnar Yanışlı’da 27 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan Ulu Resort Hotel, 283 oda, 2 villa ve 850 yatak kapasitesiyle Akdeniz’e sıfır konumda yer alıyor. Kent merkezine sadece 150 kilometre mesafedeki Ulu Resort, keşfedilmeyi bekleyen eşsiz iki koya ev sahipliği yapıyor. Deniz ve orman manzaralı standart, junior suite, teras family, dublex ve executive suite olarak 5 ayrı oda seçeneğiyle hizmet veren Ulu Resort’ta özenle hazırlanan menü de damaklara hitap ediyor. Çeşitli kültürel ve sportif etkinliklerin merkezi sayılan Ulu Resort, Mersin in en büyük aquaparkına sahip.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA