MESKİ’den Akdeniz’e 20 milyon liralık yatırım


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay ve Çilek Mahallelerini ziyaret ederek, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Yol, su, altyapı, kanalizasyon, sinekle mücadele gibi konularda vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Seçer, tüm problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Ziyaretleri sırasında her 2 mahalle halkına da müjde veren Seçer, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çay ve Çilek Mahallelerine yapılacak toplam 20 milyon liralık yatırım ile mahallelerdeki içmesuyu probleminin ortadan kalkacağını duyurdu.

 

Tarih : 26 Haziran 2020 Cuma 12:44

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay ve Çilek Mahallelerini ziyaret ederek, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahallelilerin sorunlarını dinleyen Başkan Seçer, vatandaşları selamlayarak, esnafa “Hayırlı işler” diledi. Yol, su, altyapı, kanalizasyon, sinekle mücadele gibi konularda vatandaşların taleplerini alan Başkan Seçer, tüm problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını da belirtti. Başkan Seçer’e, Çay ve Çilek Mahalleleri ziyaretinde Meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü’nden bürokratlar eşlik etti. Başkan Seçer, saha gezisine ilk olarak, Çilek Mahallesi’nde bulunan Teks-Team İhracat Firması ziyareti ile başladı. Çalışanlara kolaylıklar diledikten sonra, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Teks-Team Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kılıç’ın abisi Ahmet Kılıç’a da taziye ziyaretinde bulunan Başkan Seçer, baş sağlığı dileklerini iletti.

MAHALLELERİN SU PROBLEMİ TARİHE KARIŞIYOR

Çilek Mahallesi saha gezisi, Abdi İpekçi Caddesi esnaf ziyareti ile devam etti, ardından kahve toplantısına geçildi. Çilek Mahallesi Cihan Kıraathanesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden Seçer, yurttaşların sorunlarını da dinledi. Ziyaretleri sırasında her 2 mahalle halkına da müjde veren Seçer, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çay ve Çilek Mahallelerine yapılacak toplam 20 milyon liralık yatırım ile mahallelerdeki içmesuyu probleminin ortadan kalkacağını duyurdu. Seçer, Abdi İpekçi Caddesi için de yol sözü verirken, Büyükşehir Belediyesi sayesinde caddenin yol probleminin tarihe karışacağını duyurdu. Başkan Seçer, Çay Mahallesi Deliçay’da da esnafı ziyaret ederken, su faturaları konusunda vatandaştan gelen sorulara da yanıt verdi. Saha gezisi taziye ziyareti ile sona eren Başkan Seçer, Çay Mahallesi’nde trafik kazasında yaşamını yitiren 15 yaşındaki Baran Şahin’in ailesine baş sağlığı diledi. Seçer’in mahalle ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerin yazılı olduğu el broşürleri ile sağlık paketleri dağıtıldı

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA