Toroslar’da, okullar YKS öncesi dezenfekte edildi


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ilçe genelindeki okulları korona virüse karşı dezenfekte etti.

 

Tarih : 25 Haziran 2020 Perşembe 16:12

Trosolar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, korona virüse karşı tedbir çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, 27-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavı öncesinde sınavın yapılacağı ilçedeki 47 okul, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan çalışma ile tüm sınıflardaki sıra, masa ve sandalyeler başta olmak üzere kapı kolları, çöp kutuları, koridorlar, tuvalet ve lavabolarda dezenfeksiyon çalışması yapılarak, steril hale getirildi.

"ÖĞRENCİLERİMİZ, SINAVLARINI HİJYENİK ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRECEK"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, öğrencilerin hijyenik ortamda gönül rahatlığıyla sınava girmeleri için YKS öncesi ilçe genelinde sınavın yapılacağı tüm okulları dezenfekte ettiklerini söyledi. Kontrollü sosyal hayat sürecinde de korona virüse karşı mücadeleye devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Toplum sağlığını korumak önceliğimiz. Gençlerimizin ve ailelerinin içi rahat olsun. Okullarımızı dezenfekte ederek, sınava hazır hale getirdik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin heyecanını paylaşıyor ve emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Sınava girecek tüm öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA