Yoğun olarak kullanılan noktalarda dezenfekte devam ediyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgını sürecinde tedbirlere devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, yeni normalleşme sürecinde de vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.

 

Tarih : 25 Haziran 2020 Perşembe 16:09

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaz aylarının gelmesiyle haşere ile mücadele çalışmalarına da yoğunlaşan ekipler, dezenfeksiyon işlemlerini ilaçlama çalışmalarıyla eş zamanlı yürütüyor. Büyükşehir Belediyesinin haşere ile mücadele ve dezenfeksiyon çalışmaları, 104 ilaçlama aracı ve 395 personel ile yapılıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanları titizlikle dezenfekte eden ekipler, gelen talepler doğrultusunda Anamur’dan Tarsus’a kadar kentin tüm ilçelerinde dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Salgın sürecinin başladığı mart ayı itibariyle sağlık çalışanlarının konakladığı Macit Özcan Spor Kompleksini her gün dezenfekte eden ekipler, 4 merkez ilçe başta olmak üzere özelikle vatandaşların toplu olarak kullandıkları alanlar olan üst geçitler, otobüs durakları, banklar, parklar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile ATM’lerin çevrelerini ve kaldırımları dezenfekte ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA