İzmir; ecdadın uğruna kan verdiği şanlı şehirdir!


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İzmir’in CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sarf ettiği "İzmir’in ayrı bir bayrağı olsun, ayrı bir para birimi olsun" skandal sözlerine sosyal medyadan sert cevap verdi.

 

Tarih : 23 Haziran 2020 Salı 12:52

Haber Merkezi

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Soyer’in skandal sözlerine sosyal medyadan cevap vererek; “İzmir; ecdadın uğruna kanlar akıttığı, Hasan Tahsin misali yurdunu hayasız akınlara siper ettiği, istiklalin meşalesinin yandığı, istikbalin ateşinin harlandığı, toprağını sıksan şühedanın fışkıracağı Türk’ün şanlı ve şerefli tarihinin şehridir. Gazi Atatürk’ün mirasını arsızca sahiplenen, şehri Yunan isimleriyle donatmaya ant içen, terör örgütü üyesi olduğu için görevden alınan belediye başkanlarını bağrına basan, bölücülüğe çanak tutan şahıslar bu şerefli Türk şehrini ve onun şanlı geçmişini kirletmektedir. İzmir parası, İzmir bayrağı gibi sapkın düşünceler üzerinden “eyalet” rüyası kuran yüzsüzler; bayrak namusumuzdur, büyük Türk milletimizin tek bir bayrağı vardır o da ay yıldızlı al bayrağımızdır” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA