Tarsus’ta gelir-gider tabelası sayısı artıyor


Mersin’in Tarsus Belediyesi, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ilçenin farklı noktalarına aylık gelir gider bilgilerini gösteren dijital tabela yerleştirmeye devam ediyor. Kentin en yoğun noktalarına yerleştirilen tabelalar, Tarsuslular tarafından ilgi görüyor.

 

Tarih : 19 Haziran 2020 Cuma 13:13

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hesap verebilirlik ilkesi çerçevesinde daha önce belediye tesisleri girişine yerleştirilen gelir-gider tabelası, şehrin belirli alanlarına da yerleştirmeye başlandı. Her ayın gelir-gider bilgilerini gösteren dijital tabela uygulaması halk tarafından ilgi gördü. Tabelada; vergi gelirleri, İller Bankası payı, kira ve hizmet gelirleri, diğer gelirler ile personel giderleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü giderleri, yatırım giderleri ve diğer giderler yer alıyor. Şeffaf belediyecilik yönetiminden asla taviz veremeyeceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Harcanan her bir kuruşun hesabını halkımıza veriyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA