Seçilmiş MHP’li başkanı yok saydı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, 2 günlük ilçe gezisinde partisi CHP’nin Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçe başkanlıkları ile Millet İttifakı üyelerinden İyi Parti’nin Anamur İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ancak Anamur’un seçilmiş MHP’li Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı yok saydı.

 

Tarih : 16 Haziran 2020 Salı 13:04

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Anamur ziyareti hakkında açıklamalarda bulundu. Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Anamur gezi programına Anamur Belediyesini koymadığı için görüşme yapamadıklarını söyledi.  Başkan Seçer’e sitem eden Başkan Kılınç, “Sayın Vahap Seçer Anamur Belediyesini ziyaret programına koymadığı için görüşemedik. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Vahap Seçer bir dizi incelemelerde bulunmak üzere İlçemize gelmiş. Kendisiyle Anamur’un problemleri ile ilgili ortak çözüm konusunda görüşmek arzusundaydık. Fakat ziyaretinde görüşme programına diğer ilçe Belediyeleri dahil ettiği halde, Anamur Belediyesini ziyaret programına koymadığı için ne yazık ki görüşemedik. Büyükşehir Belediyesinin hizmet noktasında ilçemizin beklenti içinde olduğu bir takım çalışmalar görmek istiyoruz. Bu konuda bir çaba maalesef görmüyoruz. İçme suyu ile ilgili beraber Bakanlığa gidelim, hibe ve kredi konusunda gereken her türlü gayreti gösterelim, sonuç hakkında olumlu gelişmeler olacağından eminim” dedim ama yine hiçbir yaklaşım görmedim” ifadelerini kullandı. Başkan Kılınç, Anamur’a hizmet noktasında herkesle, her konuda işbirliğine hazır olduklarını yineledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA