DEVA OLMAK İÇİN YOLLARDAYIZ


Ali Babacan’ın kurucusu olduğu DEVA Partisi sahaya iniyor. 81 il için kurulan 18 komisyon üyeleri bir hafta boyunca tüm kentleri dolaşarak teşkilat yapılanması için rapor hazırlayıp genel merkeze sunacak. Bu değerlendirmelerin ardından kısa süre içinde eş zamanlı olarak onlarca il için atamalar yapılacak. Bu kapsamda Mersin’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, Türkiye’nin sorunlarına deva olmak için yola çıktıklarını söyledi. Mersin’in Türkiye siyaseti açısında çok önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Babaoğlan, bu nedenle Mersin’i çok önemsediklerinin de altını çizdi.

 

Tarih : 10 Haziran 2020 Çarşamba 12:25

11 Mart’ta kuruluşunu ilan eden Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) normalleşme sürecinin başlamasının ardından Türkiye genelinde teşkilatlanma sürecine hız verdi. Bu kapsamda Mersin’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir ve Kurucu Üye Ramiz Ongun Mersin’de parti çalışmaları aşamasında birebir görüşme yaparak parti tabanında sağlam, adından da anlaşıldığı gibi ihmal edilen Türkiye’nin dertlerine deva olmak için yollarda olduklarını ve çalışmaları bu aşamada sürdürmeye devam edeceklerini belirttiler.

“MERSİN’İ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Mersin’i çok önemsediklerinin altını çizen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, “Mersin, Türkiye siyaseti açısından çok önemli bir şehir. Bu nedenle Mersin’i çok önemsiyoruz. Burada sağlam bir teşkilat yapılanması kurmak istiyoruz. Bunun için adımlarımızı sağlam atıyoruz. Daha mutlu ve demokratik bir Türkiye hayaliyle yola çıkarak kurduğumuz Deva Partisi teşkilatlanma süreci tüm hızıyla devam ediyor, saha çalışmalarımız da başladı. Türkiye genelinde en kısa zamanda tüm illerde teşkilat yapılanmamızı tamamlamış olacağız. 90 kişiden oluşan kurucular kurulu üyeleri arasından 18 komisyon oluşturuldu. Bu komisyonlar 81 ilde kurulacak teşkilatlar için çalışma başlattık. 2 ay süren çalışma kapsamında çeşitli formlar oluşturularak parti teşkilatında görev almak isteyenlerin başvuruları alındı, bunlar il ve ilçelere, başvuruların niteliğine göre sınıflandırıldı. Partide görev almak için farklı illerden yapılan toplam başvuru sayısının 85 bin oldu. Teşkilatlanma için oluşturulan komisyon üyeleri önümüzdeki bir hafta boyunca sorumlu oldukları illere giderek çalışmaları bu kez sahada sürdürecek. Hem başvuran kişilerle hem de illerde kanaat önderleri, çeşitli sivil toplum örgütleriyle görüşmeler gerçekleştirilecek. Her il için önerilerin yer aldığı ayrı raporlar hazırlanacak” dedi.

EŞ ZAMANLI ATAMA YAPILACAK

Komisyonların hazırladığı teşkilat raporlarının gelecek hafta kullanılmaya başlanacağını ve yapılacak toplantılarda değerlendirileceğini ifade eden Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, “Bu değerlendirmelerin ardından kısa süre içinde eş zamanlı olarak onlarca il için atamalar yapılacak hemen ardından il-ilçe kongreleri için harekete geçilecek. Bu kongrelerin ekim ya da en geç kasım ayına kadar tamamlanması planlanıyor. Bu kongreler bittikten sonra DEVA Partisi büyük kongresi için tarih belirlenecek. Bizim derdimiz Türkiye. Ülkemizin sorunlarına deva olmak için yola çıktık” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA