Mersin, turizm’de hak ettiği yatırımlara kavuşmalı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, koronavirüs salgının turizm sektörüne etkisini TBMM gündemine taşıdı. Kılavuz, Mersinimizin turizm konusunda hak ettiği yatırımlara kavuşması beklentilerimiz arasındadır, dedi.

 

Tarih : 5 Haziran 2020 Cuma 13:43

Haber Merkezi

Konuyla ilgili TBMM’de konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’in Turizm sektöründe önde gelen kentlerden birisi olduğunun altını çizerek, “Mersin; doğası, antik kentleri, tarihi dokusu ve kültürel iklimi ile Türkiye’nin önde gelen turizm kentlerinden biridir. 321 kilometrelik sahili eşsiz güzelliklere ve doğal plajlara ev sahipliği yapmaktadır. Nice medeniyetlerin ve kültürlerin mirası üzerine kurulan Mersinimiz açık hava müzesini andırmaktadır” ifadelerini kullandı.

SALGIN, TURİZMİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Turizm sektörünün ve turizme bağlı sektörlerin salgın dönemi boyunca olumsuz etkilendiğini belirten Kılavuz, hükümetten mağduriyetlerin giderilmesi ve turizm konusunda Mersin’e daha fazla yatırım yapılmasını isteyerek, “Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını turizmi olumsuz yönde etkilemiştir. Mersinimiz gibi turizmin en önemli gelir kaynaklarından biri olan şehrimizde Turizm sektörü ve turizme bağlı sektörlerin yaşanılan durumdan etkileneceği aşikârdır. Güzel Mersinimizin turizm sezonunda bu olumsuzluktan en az şekilde etkilenmesi, hükümetimizin yaşanabilecek olası mağduriyetleri gidermesi, Mersinimizin turizm konusunda hak ettiği yatırımlara kavuşması beklentilerimiz arasındadır” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA