Bu bayram harçlıklar Paycell’den gönderilecek


Bayram denince akla gelen harçlık geleneği bu bayram Paycell’in uzaktan harçlık isteme/gönderme özelliği ile devam edecek. Temassız ve kolay para transferini mümkün kılan bu teknolojiyi sunan Paycell sayesinde hem harçlık göndermek isteyen büyükler hem de harçlık toplamak isteyen küçükler sevinecek. En fazla sayıda kişiden bayram harçlığı toplayan, Paycell’den topladığı harçlık tutarında hediye kazanacak.

 

Tarih : 22 Mayıs 2020 Cuma 13:55

Kolay kullanılabilir ve güvenli ödeme altyapısı ile her geçen gün yeni rekorlara imza atan Paycell, bayramı evlerinde geçirecek kullanıcılar için tamamen temassız ve dijital bir harçlık isteme/gönderme teknolojisi sunuyor. Paycell’in ‘Harçlık İste/Harçlık Gönder’ özelliği sayesinde bu bayram ebeveyn ve akrabalardan, sadece rehbere kayıtlı cep numaralarını kullanarak, kolayca bayram harçlığı istemek mümkün hale geliyor. Bayram sürecinde en fazla sayıda kişiden bayram harçlığı toplayan kullanıcıya ise Paycell, topladığı harçlık tutarı kadar hediye verecek. Paycell uygulamasında bayram harçlığı toplamak için uygulamada yer alan ‘Harçlık İste’ özelliğine girip rehbere kayıtlı telefon numarasını seçmek yeterli. Bu özellik sayesinde harçlık isteyen kişinin uygulamada yazacağı mesajla birlikte istek karşı tarafa iletiliyor. Harçlık istenen kişi Paycell uygulaması varsa gelen bildirim üzerinden, yoksa uygulamayı indirerek ‘Para Gönder’ adımından tek tıkla yine cep numarasını kullanarak gönderim yapabiliyor.

KULLANICILAR PAYCELL SAYESİNDE BAYRAM HARÇLIĞI GELENEĞİNİ SÜRDÜRECEK

Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri Genel Müdürü Melike Kara, ödeme alışkanlıkları dijitalleşen kullanıcıların yeni nesil ödeme platformu Paycell’e gösterdiği ilginin her geçen gün arttığını belirtti. “Paycell uygulamamızla hayatın içinde ihtiyaç duyulan alanlarda yenilikçi teknolojilerle yer almaya çalışıyoruz. Bu amaçla da bu bayram ülkemizin bayram harçlığı gönderme ve toplama geleneğini sürdürebilmesi için hem büyüklerimizin hem küçüklerimizin yanında olacağız. Sunduğumuz çözümlerden biri olan ‘Harçlık İste’ sayesinde kullanıcılarımız tanıdıklarından, mesaj atar gibi kolay bir yöntemle harçlık isteyebilecek. Paycell olarak yakın gelecekte kullanıcılarımızın temassız ve güvenli deneyimlerini daha da zenginleştirecek özellikler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA