Mersin polisinden anlamlı 19 Mayıs kutlaması


Mersin polisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında saat 19.19’da Üniversite Caddesi’nde yolu trafiğe kapatarak İstiklal Marşı’nı okudu. Polislere çevreden geçen vatandaşlar da destek verirken, etkinlik büyük beğeni topladı.

 

Tarih : 20 Mayıs 2020 Çarşamba 14:27

Korona virüs salgını dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sade törenlerle yapılırken, çeşitli kurumlar farklı etkinliklere imza attı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ilk önce kortej oluşturup, halkın bayramını kutladı. Ekipler, Türk bayraklarıyla donatılan polis araçlarından oluşan kortejle Cumhuriyet Alanı'ndan çıkarak kentin farklı noktalarında tur attı. Siren sesleri eşliğinde tur atan polislere vatandaşlar da balkonlarından bayrak sallayıp, alkışlayarak destek verdi. Saat 19.19'da Üniversite Caddesi'nde duran ekipler, burada İstiklal Marşı'nı okudu. Polislere çevredeki vatandaşlar da destek verirken, etkinlik büyük beğeni topladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA