Gültak, şiir ve resim yarışmasının birincilerine ödüllerini verdi


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve resim dalındaki yarışmalarda dereceye giren çocuklara hediyelerini verdi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2020 Cumartesi 14:50

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla organize ettiği şiir ve resim yarışmaları sonuçlandı. Yoğun ilgi gören yarışmanın şiir dalında Necibe Cemre Oyan birinci, Osman Çalış ikinci, Ela Nur Akın da üçüncülüğü kazandı. Resim dalındaki yarışmada ise Yusuf Üzümcü birinci, Semiha Ada Tabay ikinci, Fatma Sude Işık da üçüncü oldu. Akdeniz Belediyesi tarafından iki dalda düzenlenen yarışmada, birincilere tablet bilgisayar, ikincilere bisiklet, üçüncülere de saat hediye edildi.

MİNİKLER, ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN GÜLTAK’IN ELİNDEN ALDILAR

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yarışmanın şiir dalında birincisi olan 8 yaşındaki Necibe Cemre Oyan’ı, Kazanlı’da bulunan evinde, resim dalında birinciliği kazanan 9 yaşındaki Yusuf Üzümcü’yü de Menteş Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek kazandıkları tabletlerini verdi. Hediyeler karşısında çok mutlu olup sevinen çocuklar teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Gültak, yarışmada birinci olan minikleri tebrik edip onlarla ve aileleriyle bir süre sohbet etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA