Limonda 10 bin ton ihracat sevindirdi


Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, limonda ihracata 10 bin ton izin verilmesinin üreticileri ve ihracatçıları sevindirdiğini söyledi. Şahin, önümüzdeki günlerde bu ihracat rakamının artmasını umut ettiklerini belirterek, bölgede ihracatı karşılayacak yeterli limonun bulunduğunu kaydetti.

 

Tarih : 16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:34

Konuyla ilgili konuşan Şahin, "Limon ihracatının açılması dolayısıyla öncelikle Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Limonda 10 bin ton ihracat izni verilmesi üreticileri ve ihracatçıları sevindirmiştir. Bu rakamların ileri ki günlerde devamını ve arttırılmasını bekliyoruz" dedi. İhracatın açılmasının ekonomik kayıpları ve pazar payı kayıplarını önleyeceğini dile getiren Şahin, "Bölgemizde ihracat için yeterli miktarda limon bulunmaktadır. Ticaret Bakanlığı'nın araştırmasına göre bölgemizdeki bin 710 çiftçimizde 110 bin ton civarında limon bulunmaktadır. Bu da bakanlığın bilgisi dahilindedir. İhracatın açılması bizleri memnun etmiştir" diye konuştu. Üreticilerden Metin Özdemir ise, "Bu 10 bin ton limonun ihracatının gerçekleşecek olması bizleri sevindirdi. Bu 10 bin ton ihracatla önümüzün açılmasını istiyoruz. Hükümetten de destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA