Çığ: "Çok okuyun, boş vakit geçirmeyin"


Mersin’de Erdemli Kaymakamı Avni Kula, 107 yaşındaki Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ’ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı. İlmiye Çığ, gençlere "çok okuyun, boş vakit geçirmeyin" tavsiyesinde bulundu.

 

Tarih : 11 Mayıs 2020 Pazartesi 12:59

Kaymakam Kula, 107 yaşındaki Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ'ı Kargıpınarı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Çiçek takdim ettiği Çığ'a çeşitli armağanlar da veren Kaymakam Kula, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun mesajını iletti. İlmiye Çığ, "Atatürk olmasaydı bu günlere gelemeyecektik. Onun yolundayız, yolunda gideceğiz. Buna inanıyorum. Onun için gençlere bütün tavsiyem çok okusunlar, çok çalışsınlar. Boş vakit geçirmesinler. 5 bin yıl önce Sümerler 'Boş vakit geçirdin de neye yaradı' demişler. Biliyorsun, neden öğretmiyorsun. Bir şeyi bildiğin zaman onu öğreteceksin" diyerek tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Kula, şehit annesi 83 yaşındaki Fatma Söğüt’ü de evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı, şehit annesine çiçek takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA