Karantinadaki anneler unutulmadı


Almanya ve Suudi Arabistan’dan getirilen ve karantinaya alınan Türk vatandaşları, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda misafir edilmeye devam ediliyor. Misafir edilen vatandaşlara her türlü imkan sunulurken, Anneler Günü dolayısıyla annelerde unutulmadı. Mersin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Münire Şimşek, anneleri tek tek ziyaret ederek, gül dağıttı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2020 Pazartesi 12:28

Tüm dünyayı etkisi olan korona virüs salgını dolayısıyla Türkiye’de de birçok tedbir uygulanıyor. Tedbirler kapsamında yurt dışından gelen veya getirilen vatandaşlar, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda karantinaya alınıyor. Bu kapsamda Mersin’de de bakanlığa bağlı yurtlarda vatandaşlar ağırlanmaya devam ediliyor. Şu anda 350 vatandaşın karantinası devam ederken, misafirlerin bütün ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor. Her türlü imkanların sunulduğu yurtlarda, Anneler Günü’de unutulmadı. Mersin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Münire Şimşek, yurtta misafir edilen anneleri ziyaret ederek, Anneler Günü dolayısıyla çiçek verdi. Annelerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Şimşek, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Öte yandan Şimşek, yurtta kalan 2 şehit annesine çiçeğin yanında Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı da verdi. Devlet olarak her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanlarında olduklarını kaydeden Şimşek, buradaki bütün personelin kendilerinin çocukları gibi olduğunu ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA