Başkan Yılmaz: "Hıdırellez bereketiyle gelsin, dilekler kabul olsun"


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez Bayramını kutlayarak, "Korona virüs salgını nedeniyle evlerimizde olduğumuz bugünlerde Hıdırellez’in tüm insanlığa umut olmasını diliyorum” dedi.

 

Tarih : 6 Mayıs 2020 Çarşamba 12:51

Başkan Yılmaz, Türk dünyasında baharın gelişini simgeleyen Hıdırellez Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, geçmişten geleceğe köprü kuran Hıdırellez'in Türkiye’ye ve tüm dünyaya sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini dileyen Başkan Yılmaz, "Kültürümüzü oluşturan önemli unsurların başında gelenek ve göreneklerimiz gelmektedir. Bu değerlerimiz birlik ve beraberliğimize güç katmaktadır. Hıdırıllez kültürü de bizlere atalarımızdan kalmıştır. İnanışa göre Hızır ve İlyas Peygamberlerin yeryüzünde buluştuğu gün olan Hıdırellez, bu topraklarda binlerce yıldır baharın gelişini ve doğanın yeniden canlanmasını simgeler. Geçmişle geleceğimiz arasında köprü görevi gören bu özel değerlerimizi korumayı ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmayı önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Yılmaz, mesajında şunları kaydetti: "Korona virüs salgını nedeniyle evlerimizde olduğumuz bugünlerde Hıdırellez'in tüm insanlığa umut olmasını, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tuttuğunuz dilekler kabul, birlik ve beraberliğimiz daim olsun."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA