Yarım asırlık çifte sürpriz kutlama


Başkan Yılmaz, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çifte 53’üncü evlilik yıl dönümlerinde pasta göndererek evlilik yıl dönümlerini kutladı. Covid-19 nedeniyle evlerinden çıkamaya çift, Başkan Yılmaz’ın bu jesti karşısında duygulandı.

 

Tarih : 21 Nisan 2020 Salı 14:08

Haber Merkezi

 Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 70 yaşındaki Mehmet Ali Arıcan ve eşi Dürdane  Arıcan'ın 53'üncü evlilik yıl dönümlerinde pastayla sürpriz yaptı. Çağdaşkent Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Ali Arıcan, Toroslar Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi olan "Büyüklere Vefa, Haydi onları Ara' hattını arayarak 53'üncü evlilik yıl dönümlerinde eşine sürpriz yapmak istediğini söyledi.

ARICAN ÇİFTİNDEN BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Arıcan ile görüşen çağrı merkezi görevlileri, bu talebi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a iletti. "Büyüklerimiz, başımızın tacıdır" diyerek ilgili birim müdürlerine talimat veren Başkan Yılmaz, evlilikleri yarım asrı geçen çifte pasta hazırlatarak mutluluklarına ortak oldu. Çiftin yaşadığı evin önüne giden belediye görevlileri, müzik eşliğinde ve komşularının şahitliğinde anons yaparak evlilik yıl dönümlerini kutladı. Belediye görevlilerini, ellerindeki pastayla evlerinin önünde gören çiftin mutluluğu ise gözlerinden okundu. Çift, 53'üncü evlilik yıl dönümlerine özel hazırlanan pastayı üfleyerek teşekkür etti. Covid-19 nedeniyle evlerinden çıkamadıklarını belirten Arıcan çifti, Başkan Yılmaz'ın kendilerini unutmayarak duyarlılık gösterdiği için onur duyduklarını ifade ederek; "Allah hepinizden razı olsun. İnşallah sizler de bizim gibi 53 yıllık evliliklere imza atarsınız" dedi.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

"Büyüklerimizin yüzlerindeki mutluluk ve yüreklerindeki sevgi her şeye bedel" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; "Evlerinden çıkma kısıtlaması olan büyüklerimizin kendilerini yalnız hissetmemeleri ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmeleri için başlattığımız "Büyüklere Vefa, Haydi Onları Ara" sosyal sorumluluk projemizin böyle güzel anlara şahitlik etmesi bizler için gurur verici. Milletimiz zor bir dönemden geçiyor. İnşallah bu süreci en kısa zamanda dayanışma ile atlatacağız. Arıcan çiftine bu süreçte bir nebze olsun moral verdiysek ne mutlu bize. Kendilerini kutlar, sağlıklı bir ömür dilerim" diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA