Tarsuslulara belediye bandosundan konser


Mersin’in Tarsus ilçesinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, Tarsus Belediyesi Bandosu’nun sokak sokak gezerek çaldığı şarkılarla moral buldu. Evlerinin balkonlarından bandoya eşlik Tarsuslular, bayraklarla şarkılara tempo tutup oynadı.

 

Tarih : 20 Nisan 2020 Pazartesi 14:52

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesine bağlı bando takımı, korona virüs nedeniyle hafta sonu evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için sokak sokak gezerek mini konserler verdi. Bando takımını gören vatandaşlar evlerinin balkonlarına, pencerelerine ve damlarına çıkarak, çalınan şarkılar ve marşlara alkışlarla eşlik edip, kimi zaman Türk bayrakları sallayıp, kimi zaman da oynayarak eşlik ettiler. Bando takımı 2 gün boyunca vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşatırken, vatandaşlar takdir ve teşekkürlerini alkışlarla yansıttı.

HİJYEN KURALLARINA UYUN

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kötü günlerin bir an önce geçmesi için vatandaşların hijyen şartlarına mutlaka uymalarını isteyerek, yapılan etkinliği birlik ve beraberliği arttırmak adına vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlediklerini söyledi. Başkan Bozdoğan, yeniden güzel ve sağlıklı günlere kavuşmak için vatandaşlara evde kalın çağrısını tekrarladı. Öte yandan, bando takımı mahalle mahalle gezerek vatandaşlara konser verirken, arkalarından takip eden temizlik aracı da cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA