MHP’li Şimşek, “Muhtarlarımıza bir maaş destek verelim”


Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek, koronavirüs salgını nedeniyle muhtarların vatandaş ve devlet arasında bir köprü görevi üstlendiğini ve bu özverileri nedeniyle bir maaş destek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 12 Nisan 2020 Pazar 13:31

Konuyla ilgili TBMM Genel Kurulunda söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,  “Muhtarlarımız vatandaşlar ile devlet kurumlarımız arasında bir köprü görevi görmektedirler. Özellikle bu corona salgını başladığı günden bu tarafa, gerek kaymakamlıklar gerek Emniyet güçlerimiz ile vatandaşlarımız arasında her türlü iletişimi sağlayan köy ve mahalle muhtarlarımız vardır. Bunlar, gün geliyor, kırsal mahallelerden kaymakamlıklara vatandaşın erzak yardımları için, sağlık problemleri için, ilaç yardımları için bir günde belki birkaç defa şehre gidip gelmek zorunda kalıyorlar ve vatandaşlarımızın her türlü sorununa yardımcı olmaya çalışıyorlar. Buradan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına çağrı yapmak istiyorum: Vatandaşlarımıza yapılmış olan sosyal yardımlar gibi muhtarlarımıza da en az birer maaş tutarından az olmamak üzere ekonomik bir destek verilmesini talep ediyorum.  Başta Mersin'deki 800 muhtarımız olmak üzere emeği geçen bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Aç, açıkta kalan bütün vatandaşlarımızın derdine, dermanına yetişmeye çalışıyorlar ve kırsal mahallelerdeki eczanelere ulaşamayan vatandaşlarımıza  maske dağıtımının muhtarlarımız aracılığıyla yapılmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA