MHP’Lİ Şimşek; “Bankalar keyfi uygulama yapmasın”


TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek, coronavirüs nedeniyle mağdur olan çiftçilerin, esnafların, şirketlerin ve tüm vatandaşların borçlarının ertelemesine yönelik bir çalışma yapılması gerektiğini vurguladı.

 

Tarih : 9 Nisan 2020 Perşembe 14:52

Banka borçlarının ertelenmesi gerektiğinin altını çizen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Hükümetimiz, esnafımızla ilgili, şirketlerimizle ilgili, vatandaşlarımızla ilgili, kredi kartı ve borçlarla ilgili erteleme, faiz indirimi ve borç silme işlemleri yapmaktadır. Yalnız, çiftçilerimizle ilgili, şu ana kadar yapılan çalışmalarda çiftçi borçlarının ertelenmesiyle ilgili, Tarım Bakanımız tarafından bir bilgi paylaşılmamıştır. Çiftçilerimiz, en az sağlık çalışanlarımız kadar, polislerimiz kadar, güvenlik görevlilerimiz kadar, tarlada ekip insanlarımızın yiyeceğini içeceğini temin etme noktasında büyük bir gayret göstermektedirler. Bu noktada şimdiden yapılacak olan basittir: Krediler ertelensin, başta limon olmak üzere sebze meyve ihracatı serbest bırakılsın, son ödeme gününde ödenmeyen bütün kredi ve kredi kartları üç ay ertelensin, bankalar keyfî uygulama yapmasın. Hükümetimiz veya Bakanımız bir açıklama yapıyor ama vatandaş bankaya gittiği zaman farklı bir durumla karşılaşıyor: "Vergi dairesine borcun var mı?" "Sigortaya borcun var mı?" "Başka bir yere borcun var mı?" Dolayısıyla vatandaş krediye ulaşmakta güçlük çekiyor.  Bununla ilgili tedbir alınmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı

Paylaş :
Etiketler :  MHP, Baki Şimşek, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA