Sosyal medya üzerinden “Evde Egzersiz Programı”


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirli davranıp zorunlu olmadıkça evden çıkmayan vatandaşlara sosyal medya hesapları üzerinden yeni içerikler sunuyor. Olağan süreçlerde sunduğu hizmetlerin bir kısmını Koronavirüs nedeniyle yaşanan zorlu süreçte sosyal medyaya taşıyan Büyükşehir, vatandaşlara evlerinde geçirdikleri süreci verimli değerlendirebilmeleri için alternatifler oluşturuyor. Büyükşehir’in hazırladığı içeriklerden birisi de “Evde Egzersiz Programı” videoları oldu. Ev ortamındaki hareket kısıtlılığına karşı hazırladığı egzersiz programı ile vatandaşların bedensel fonksiyonlarını dinamik tutmayı amaçlayan Büyükşehir, hazırladığı içeriği periyodik olarak sosyal medya hesapları üzerinden paylaşacak.

 

Tarih : 31 Mart 2020 Salı 14:03

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da zorunlu olmadıkça evden çıkmayan vatandaşlara sosyal medya hesapları üzerinden yeni içerikler sunuyor. Olağan süreçlerde sağladığı hizmetlerin bir kısmını hazırladığı içeriklerle sosyal medya hesaplarına taşıyan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların evde geçirdikleri süreci verimli değerlendirebilmeleri için alternatifler oluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi hazırladığı “Evde Egzersiz Programı” da o içeriklerden birisi oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı antrenörlerinden Yasemin Barutçu’un uygulamalı anlatımıyla hazırlanan videolarla, ev ortamındaki hareket kısıtlığına karşı vatandaşların bedensel fonksiyonlarının dinamik tutulması amaçlanıyor.

PROGRAM BASİT, ORTA VE İLERİ OLMAK ÜZERE ÜÇ SEVİYEDEN OLUŞUYOR

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki antrenörlerden Yasemin Barutçu’nun uygulamalı anlatımıyla oluşturulan video formatlı “Evde Egzersiz Programı” basit, orta ve ileri olmak üzere üç seviyeden oluşuyor. İçerikler periyodik aralıklarla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıma açılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle evde geçirilen zamanı Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladıkları programlarla verimli bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirten antrenör Yasemin Barutçu, “Koronavirüs nedeniyle evde olduğunuzu biliyoruz. Bu dönemde evde yapabileceğiniz basit bir egzersiz planlaması yaptık. Birinci aşamada basit seviye, nefes ve omurga kontrolü. İkinci aşamada orta seviye, karın bölgesi egzersizleri. Üçüncü aşamada ise ileri seviye, tüm vücudunuzu çalıştırabileceğiniz egzersiz planlaması. Bu süreç içerisinde her zamanla sizinle birlikte olduğumuzu unutmayın” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA