Çiftçilerin borçları ertelensin!


Mersin MHP Milletvekili Baki Şimşek TBMM genel kurulunda söz aldı. Milletvekili Şimşek konuşmasında çiftçilerin ekonomik olarak yaşadığı zorlukları gündeme getirdi. “Köylü olmazsa, çiftçi olmazsa ; biz olmayız” diyerek çiftçilere destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Tarih : 25 Mart 2020 Çarşamba 14:40

Haber Merkezi

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Esnaflarımızın ve insanlarımızın kredi kartı ve kredi ödemelerini erteleyen Maliye Bakanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızdan çiftçilerimiz de bir müjde bekliyorlar. Çiftçilerimizin ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın Tarım Kredi, Ziraat Bankası ve diğer bankalara olan borçlarının faizsiz olarak ertelenmesi, ilave kredi limiti açılması, üreticilerimizin desteklenmesi gerekmektedir. Köylü olmazsa, çiftçi olmazsa, hayvancılıkla uğraşan insanlarımız olmazsa biz olmayız. Borç erteleme bankaların inisiyatifine bırakılmamalı, herkesi kapsayan, genel bir karar alınmalıdır.  Ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız fakir ailelere kişi başı yaptığı nakdî yardımdaki aile sayısını artırmalı ve sosyal yardım alan her aileye nakdî yardımda bulunmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA