Korona biz öldürmezse kriz öldürecek


Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Aziz Biricik, tüm dünya ile birlikte Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüse karşı verilen küresel mücadele nedeniyle minibüsçülerin zararına çalıştığını belirterek, "Biz de alınan kararları destekliyoruz. Ancak evine ekmek götürmek zorunda olan esnafımızın desteklenmesi için acil önlemler alınmalı" çağrısı yaptı.

 

Tarih : 25 Mart 2020 Çarşamba 14:34

Haber Merkezi
 

Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Aziz Biricik, yaptığı açıklama ile minibüsçü esnafının durumuna dikkat çekti. Başkan Biricik, "Uzmanlar, tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs salgınından korunmak için gerekmedikçe evden çıkmayın uyarısı yapıyor. Sosyal hayatı derinden etkileyen salgın nedeniyle toplu taşıma araçlarındaki kullanım yok denecek kadar azaldı.

KORONA BİZ ÖLDÜRMEZSE KRİZ ÖLDÜRECEK


Mersin minibüsçüleri zararına çalışıyor. Son yarı yarıya çalış, 7 kişiden fazla yolcu alma uygulaması hepten biz esnafları bitirdi. Bizler de halk sağlığı adına alınan bu kararları önemsiyoruz. Esnaf olarak alınan kararlara 'önce sağlık' diyerek harfiyen uyuyoruz. Ancak evine ekmek götürmek zorunda olan minibüsçü esnafımız, ekonomik olarak en çok etkilenen kesimde.  Esnafımız kendi sağlığını riske atarak sokağa çıkmak zorunda kalıyor. Bizler de can taşıyoruz. Bizler de tedirginlik yaşıyoruz. Evine ekmek götürmek zorunda. Tedbir alınmadığı takdirde Korona biz öldürmezse kriz öldürecek" dedi. Alınabilecek tedbirleri de paylaşan Başkan Biricik, "Yaşanan bu salgını hep birlikte aşacağımıza inancım tam. Bugün birlik olma zamanı. Ancak hastalıkla mücadele ederken ekonomimizi de korumamız gerekiyor. Sadece Mersin değil, tüm Türkiye'deki minibüsçü esnafımız aynı durumda. Bu konu ile esnafım adına, ilgili yetkililerin minibüsçü esnafına da mazot ÖTV'sinden indirim yapılmasını talep ediyoruz. Herkese sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA