Erdemli Belediyesi’nde ’online ödeme’ dönemi başladı


 

Tarih : 23 Mart 2020 Pazartesi 16:13

Haber Merkezi

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insanların sağlığını tehdit eden yeni tip korona virüs tehlikesine karşı halkın sağlığını korumak için teyakkuzda olan ve tüm imkanlarını seferber eden Erdemli Belediyesi, ilaçlama, dezenfekte ve denetleme çalışmalarının ardından önemli bir hizmete daha imza attı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 'Akıllı Belediyecilik Projesi' kapsamında hizmete konulan, 'online ödeme' uygulamasını vatandaşların kullanarak işlemlerini gerçekleştirmelerini istedi.

“ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN”

Virüs nedeniyle vatandaşların evlerinden çıkmamalarının zorunluluk halini aldığına dikkati çeken Tollu, sosyal izolasyonun salgınla mücadelede önemine vurgu yaparak, korona virüs ile mücadele kapsamında belediyeye ait tüm işlemlerin internet sitesi üzerinden veya çağrı merkezi üzerinden yapılması çağrısında bulundu. Tollu, "Toplum sağlığını korumak adına aldığımız tedbirler kapsamında, işlemlerinizi ve ödemelerinizi belediyemize gelmeden 'e-belediye.erdemli.bel.tr' adresinden gerçekleştirebilir, hizmetlerimize ise 'www.erdemli.bel.tr' web sayfamızdan ulaşabilirsiniz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA