Teknopanel’de korona virüs önlemleri alındı


Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’daki fabrikalarıyla sandviç panel ve EPS ürünleri üretimi ve satışı yapan Teknopanel’in tüm üretim tesislerinde korona virüs salgınına karşı önlemlerin alındığı bildirildi.

 

Tarih : 23 Mart 2020 Pazartesi 16:10

Haber Merkezi

Teknopal’den yapılan açıklamada, korona virüs salgınına karşı tüm tedbirlerin alıdığı belirtildi. Açıklamaya göre, fabrika girişlerine yerleştirilen termal kamera ile girişlerde vücut ısıları ölçülürken, çalışanlara maske, eldiven dağıtıldı. Tüm birimlere yerleştirilen dezenfektanlar ile çalışanların hjiyeni sağlanırken, üretim hatlarının durmaması adına tüm önlemler alındı. Virüsün küresel etkilerinin ekonomiyi çok yönlü olarak etkilediğinin altını çizen Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, “Bu anlamda ülke ekonomisine olan katkımıza aralıksız devam etme gerekliliği bilinciyle üretim hatlarımızı kapatmadık. Mevcut siparişlerimizi gününde teslim ederek ekonominin canlı kalmasını sağlayacağız. İçerisinde bulunduğumuz günler herkesin üzerine düşen sorumluluğu sonuna kadar hissederek elinden geleni yapması gereken günlerdir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA