16:47   ECZACı KALFASıNı SOPAYLA DÖVEN ŞÜPHELI TUTUKLANDı   16:21   MERSIN’DE DÖNERDEN TANTUNIYE HAYıR ÇARŞıSı YOĞUN ILGI GÖRDÜ   14:56   DILENCILIK YAPAN KADıN YARıM SAATTE BIN 32 LIRA TOPLADı   14:54   AKDENIZ’DE MUHTARLıK İŞLERI MÜDÜRLÜĞÜ, MAHALLELERIN SORUNLARıNı SAHADA DINLIYOR   14:52   DAYı YEĞEN KAVGASı KAMERADA: 2 TUTUKLAMA   12:42   LIMANA BAĞLı YÜK GEMISINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   12:41   MERSIN’DEKI DEHŞETTE VATANDAŞ TEPKI GÖSTERDI, CENAZELER AYRı ARAÇLARLA GÖNDERILDI   11:31   UYUŞTURUCU ÜRETEN ŞÜPHELI YAKALANıP TUTUKLANDı   11:30   BAŞSAVCı ÇATLı:"ADALET VE GÜVENLIĞIN SAĞLANMASıNDA KURUMLAR ARASı IŞ BIRLIĞI BÜYÜK ÖNEM TAŞıYOR"   11:29   "TAKIPÇIM KADAR ÇÖP TOPLUYORUM": ARAS VE MINIK DOĞA MÜFETTIŞLERI GÖREVDE  
 
   
 
 

Yüksek kesimlerde buzul manzarası


Mersin’in Silifke ilçesinde ağaçlar üzerinde donan suların oluşturduğu buzul manzarası seyre doyumsuz görüntüler oluşturdu. Sibirya’yı andıran görüntüler, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

 

Tarih : 22 Mart 2020 Pazar 13:53

İlçeye bağlı Sarıaydın Mahallesinden geçen Mustafa Yokuş, yol kenarında adeta Sibirya'yı andıran buzul manzarasını fark etti. Buzullar içinde dolaşan Yokuş, manzaraya hayran kalıp çevreyi cep telefonuyla kaydetti. İlçenin yüksek kesimlerinde önceki gün etkili olan yağmur sonrası şiddetli zirai don yaşandı. Elma ağaçları üzerinde borulardan sıçrayan sular aniden dondu. Ortaya ise seyrine doyulmaz buzul manzaraları çıktı. Buzul manzarasını telefonuyla görüntüleyen Yokuş, "Tesadüfen gördüğümüz manzaradan video çekelim dedik. Mart ayı sonuna gelinmesine rağmen bir buzul manzarası ile karşılaştık. Bugün hava güneşli, çiçekler açmış ama bir tarafta da buzul manzarası var" dedi. Mustafa Besili ise "Mart sonuna doğru olmasına rağmen her yeri buz tutmuş, çok güzel bir manzara olmuş. Bir tarafta çiçekler açıyor, bir tarafta buz tutuyor" diye konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA