Şimşek: “Sağlık çalışanlarının hakları verilmeli”


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Çin’in Wuhan kentinden başlayan ve tüm dünyada da binlerce can alan, en son Türkiye’ye de ulaşan Korona Virüsü salgınından en çok sağlık çalışanlarını etkilediğini söyledi.

 

Tarih : 22 Mart 2020 Pazar 13:52

Haber Merkezi

 

MHP Mersin Milletvekili Şimşek,  Korona Virüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının diken üstünde olduğunu belirterek “Mesleğimiz her şeyden önce gelir” diyen ve mesai gözetmeksizin görevlerinin başında olan sağlıkçıların ‘özlük hakları’ başta olmak üzere  ‘Sağlıkta Şiddet Yasası’nın biran önce TBMM gündemine getirilmesi istedi. Seçim bölgesi Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin hemen yer yerinde Korona Virüs salgın hastalığına karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için halkın balkonlarından alkış tutmasının sevindirici bir durum olduğunun altını çizen MHP’li Şimşek “Alkışlarımız, dualarımız ve tebriklerimiz sağlık çalışanlarımız için. Özverili sağlık çalışanlarına alkışları ile güç veren herkese teşekkür ediyorum. Canını hiçe sayarak hizmet üreten fedakâr ve cefakâr sağlık çalışanlarımızın hakları ve tüm kazanımları noktasındaki beklentilerinin verilmelidir”. ifadesini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA