Girişlerde ateş ölçümü yapılıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı önlemler alarak tüm birimleriyle birlikte önemli çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir evden çalışma sistemini getirmesine rağmen tedbiri yine elden bırakmıyor ve hem Büyükşehir’e gelen vatandaşların hem de bu süreçte çalışmaya devam eden personelin giriş çıkışlarda ateşini ölçüyor. Hizmet binalarının girişlerinde dijital temassız ateş ölçüm cihazıyla hem çalışması zorunlu olan personelin hem de gelen vatandaşların ateş ölçümü gerçekleştirilirken, el dezenfektanı ile de hijyen sağlıyor.

 

Tarih : 22 Mart 2020 Pazar 13:44

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kısa sürede dünyayı saran ve yakın zamanda Türkiye’de de etkisini gösteren Koronavirüs’e (COVID-19) karşı halk sağlığını korumak adına önlemler alarak tüm birimleriyle birlikte önemli çalışmalar yürütüyor.  Yurttaşların toplu kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına rutin olarak devam eden Büyükşehir, halk sağlığını korumak adına tüm ekipleriyle hummalı çalışmalar sürdürürken, çalışması zorunlu olan personelin dışında evden çalışma sistemini hayata geçirmişti. Büyükşehir evden çalışma sistemini getirmesine rağmen tedbiri yine elden bırakmıyor ve hem Büyükşehir’e gelen vatandaşların hem de bu süreçte çalışmaya devam eden personelin giriş çıkışlarda ateşini ölçüyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMET BİNALARINDA ATEŞ ÖLÇER VE EL DEZENFEKTANLI ÖNLEM

Hizmet binalarının girişlerinde dijital temassız ateş ölçüm cihazıyla hem çalışması zorunlu olan personelin hem de gelen vatandaşların ateş ölçümü gerçekleştirilirken, el dezenfektanı ile de hijyen sağlıyor. Tüm birimlere temin edilen el dezenfektanları ile de görev başında olan çalışanlar için virüs kaynaklı oluşabilecek riskler en aza indirgeniyor. Büyükşehir Belediyesi Taş Bina ve Büyükşehir’e bağlı tüm hizmet binaları, virüs tehdidini en aza indirmek amacıyla dezenfeksiyon çalışmalarıyla periyodik olarak steril hale getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren sağlık personelleri, gün içinde çok sayıda vatandaşın geldiği Taş Bina ve hizmet binalarına gelen vatandaşların ve çalışması zorunlu personelin önce dijital temassız ateş ölçerle vücut sıcaklığını kontrol ediyor. Ardından da el dezenfektanı ile hijyen çalışması yapılıyor. Ateşi yüksek çıkan kişiler ilgili sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA