Toroslar Belediyesi’nden ’koronavirüs’ denetimi


Toroslar Belediyesi, dünyaya hızla yayılan ve Türkiye’de de vaka sayısı artan ’koronavirüs’ salgını nedeniyle, gece yarısından itibaren kapatılan halka açık eğlence ve istirahat yerlerini denetledi.

 

Tarih : 18 Mart 2020 Çarşamba 13:20

Haber Merkezi

Koronavirüs önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge ile bazı işletmelerin faaliyetleri geçici bir süreyle durduruldu. Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelindeki kahvehaneler, kafeler, internet salonları ve halka açık istirahat ve eğlence yerlerini denetleyerek tebligatta bulundu. Genelgedeki hususlara uymayan iş yerleri uyarılarak kapatıldı.

"HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN UNSURLARA ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Koronavirüs hastalığından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "İçişleri Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine kapatıldı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de ilçemizdeki bu işletmeleri denetleyerek tebligatta bulunuyor. Toplum ve halk sağlığını tehdit eden durumlara karşı asla taviz vermeyeceğiz. Tedbir ve kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

TOROSLAR BELEDİYESİ, TÜM ÖDEMELERİ İNTERNET ÜZERİNDEN DE ALACAK

Öte yandan Toroslar Belediyesi, korona virüsün Türkiye'de de görülmesi üzerine halk sağlığını korumak ve tedbir alınmasını sağlamak amacıyla belediyede yapılacak tüm ödeme işlemlerinin internet üzerinden de gerçekleştirilebileceğini bildirdi. Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, online hizmetten faydalanacak vatandaşlar, belediyenin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden ödeme bölümünü tıklayıp, T.C. kimlik numaralarını girerek işlemlerini kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştirebilecekler. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, korona virüs hastalığı nedeniyle oluşabilecek riskleri önlemek amacıyla vatandaşların belediyeye gelmeden ödemelerini belediye web sitesi üzerinden yapabileceklerini söyledi. Başkan Yılmaz; "Dünyayı tehdit eden korona virüse karşı bir dizi önlem alıyoruz. Bu uygulamamız da bu çalışmalarımızdan biri. Vatandaşlarımızın mümkün olduğunca evlerinden dışarı çıkmamaları çok önemli. Bu nedenle belediyemize gelmeden tüm ödeme işlemleri belediyemizin internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Hemşehrilerimizin hayatında kolaylık sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA