Vali Su: “Aynı ruhla çalışmaya devam edeceğiz”


Mersin Valisi Ali İhsan Su, 105 yıl önce tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten ruhun, günümüzde ve gelecekte de vatana, bayrağa, ezana ve kardeşliğe yönelik iç ve dış saldırılara karşı konulmasında en büyük ilham kaynağı olmaya devam edeceğini bildirdi.

 

Tarih : 18 Mart 2020 Çarşamba 13:13

Haber Merkezi

Vali Su, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, Çanakkale Deniz Zaferinin önemine dikkat çeken Su, “Yüce Milletimiz, mili ve manevi değerlerine uzanan hain ellere asla geçit vermeyeceğini, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini daima kıracağını bundan tam 105 yıl önce Çanakkale’de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile kazandığı bu büyük zaferle tüm dünyaya en güçlü şekilde bir kez daha kanıtlamıştır. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin verdiği destansı mücadeleyi eşsiz bir zaferle neticelendirerek tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten bu ruh, günümüzde ve gelecekte de vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza ve kardeşliğimize yönelik iç ve dış saldırılara karşı koymamızda en büyük ilham kaynağımız olmaya devam edecektir. Ecdadımızın canları pahasına koruyarak bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak, ülkemizi dünyanın önde gelen devletleri arasına taşımak ve milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine yükseltmek için bizler de aynı ruhla çalışmaya devam edeceğiz. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Gününde; başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

“MERSİNİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Öte yandan Vali Su, Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 97. yıl dönümü kutladı. Su, “Atatürk’ün verdiği öğüt doğrultusunda Mersinimize sahip çıkmaya ve ilimizi her alanda daha ileri seviyelere taşımaya var gücümüzle çalışarak devam ediyoruz” dedi. Vali Su, korona virüs önlemleri kapsamında kutlama töreni iptal edilen Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Su, mesajında Atatürk’ün, Mersinlilere ve Mersin’e duyduğu büyük güven ve beslediği derin sevgi dolayısıyla birçok kez Mersin’i ziyaret ettiğini anımsattı. Su, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Mart 1923 tarihinde gerçekleştirdiği ziyarette verdiği öğüt doğrultusunda, tüm Mersinliler olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Mersinimize sahip çıkmaya ve ilimizi her alanda daha ileri seviyelere taşımaya var gücümüzle çalışarak devam ediyoruz. Atatürk’ün ilimize gerçekleştirdiği ziyaretin 97. yıl dönümünde, Mersinliler olarak O’nu karşılamanın ve ilimizde ağırlamanın onur ve mutluluğunu bugün de aynı coşku ve heyecanla yüreğimizde hissediyor, O’nu minnet ve saygıyla anıyor, tüm Mersinli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA