Genç İletişimciler Yarışmasından ödülle döndü


Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Petek, bu yıl 30’uncusu düzenlenen Genç İletişimciler Yarışmasında görsel dalda üçüncülük ödülü aldı.

 

Tarih : 17 Mart 2020 Salı 14:08

Haber Merkezi

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de iletişim fakülteleri öğrencileri arasında düzenlenen en saygın ve köklü yarışmalardan biri olan Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini törenle aldı. Bu yıldan itibaren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Aydın Doğan Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenmeye başlanan 30. Genç İletişimciler Yarışması ödül töreni İstanbul’da yapıldı. Yarışmada görsel dalda finale kalan MEÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Petek, Yapım Yönetim dersi kapsamında çektiği “Yüküm Ağır” adlı eseriyle belgesel film kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Taylan ile birlikte törene katılan Ahmet Petek, ödülünü TGC Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı’nın elinden aldı. Jüri, Türkiye’de ağır bir sorun haline gelen çocuk işçilik konusunu çarpıcı bir örnekle anlatması, eğitime devam edebilmek için verilen mücadeleyi yansıtması, konusunu güzel bir anlatım diliyle ortaya koyması gerekçesiyle Petek’in eserinin ödüle değer görüldüğünü açıkladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA