Mut’ta koronavirüse karşı 7/24 dezenfekte yapılıyor


Mersin’in Mut ilçesinde koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları alınan tedbirlerle sıkı bir şekilde sürdürülüyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında ibadethane, park ve bahçeler, resmi daireler, sosyal alanlar, toplu taşıma araçları gibi toplumsal kullanım alanlarında 7/24 ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

 

Tarih : 16 Mart 2020 Pazartesi 13:05

Haber Merkezi

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, “Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüse karşı, belediye olarak gerekli tedbirleri aldık. Belediyeye ait binalarda ve halka açık alanlarda dezenfekte çalışması yapılmakta. İlçemizdeki toplu kullanım alanları, ibadethaneler, okullar, kalabalık cadde ve mekanlar, insan trafiğinin yoğun olduğu yerler, parklarımızdaki çocuk oyun grupları ve spor aletleri büyük bir titizlikle dezenfekte edilecek. Mut Belediyesi hizmet binası ve diğer sosyal tesislerimiz dezenfekte edilecek ve binalarımızın girişlerine vatandaşlarımızın da kullanabilmeleri için dezenfekte malzemeleri konulacak” şeklinde konuştu. Hükümetin ve ilgili bakanlıkların gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Şeker, "Halkımızın endişelenmesine, panik yapmasını gerektirecek bir durum yok. Sağlık Bakanlığımız virüsün ülkemiz için bir salgına dönüşmemesi için yapılması gerekenleri açıkladı. Alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Mut Belediyesi olarak bizler de tedbirlerimizi alıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA