Maraton, ekim ayına ertelendi


Ertelenen Uluslar arası Mersin Maratonu ile ilgili meclis toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "“Bu kapsamda 20-22 Mart tarihinde yapılması planlanan Uluslararası Mersin Maratonu ertelendi. Muhtemelen Ekim ayında gerçekleştirilecek" dedi.

 

Tarih : 13 Mart 2020 Cuma 15:22

Ertelenen Uluslar arası Mersin Maratonu ile ilgili meclis toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, etkinliklerin önlemler kapsamında iptal edildiğini ifade ederek, “Bu kapsamda 20-22 Mart tarihinde yapılması planlanan Uluslararası Mersin Maratonu ertelendi. Muhtemelen Ekim ayında gerçekleştirilecek. Federasyonla görüşmelerimiz sürüyor.  Aslında yoğun bir katılım başvurusu olmuştu. 42 kilometrelik parkur için 209 sporcu, 10 kilometrelik parkur için 804 sporcu, 5 kilometrelik halk koşusu için 150 bin 646 Mersinli müracaat etmişti. Hem sporcularımızın hem vatandaşlarımızın müracaatları bakidir. Ekim ayında gerçekleştireceğiz inşallah” dedi. Seçer, Büyükşehir’in diğer kültürel etkinliklerinin de Mart-Nisan ayı içerisinde ertelendiğini duyurdu. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA