Akdeniz’de ibadethanelere ‘korona virüs’ önlemi


Akdeniz Belediyesi; Korona Virüsü salgınına karşı cami, mescit ve Kur’an kursları gibi ibadethanelerde dezenfekte çalışması başlattı.

 

Tarih : 13 Mart 2020 Cuma 14:12

Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Türkiye'de Korona Virüsü vakalarının görüldüğünü açıklamasının ardından Akdeniz Belediyesi; ilçede bulunan ibadethanelerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mobil İbadethane Temizlik Ekibi, özel kıyafetler içinde ve maskeli bir şekilde, ilçe sınırlarında bulunan camilerde, Kur’an kursları ve mescitlerde korona virüse karşı harekete geçti.

HİJYEN ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Özel olarak donatılmış son teknoloji bir araç yardımıyla ibadethanelere hizmet veren ekip, Cuma namazı öncesi vatandaşların yoğun olarak gittiği ibadethanelerin her köşesini ilaçlayıp dezenfekte etmeye başladı.  Akdeniz sınırlarında bulunan cami, mescit ve Kur’an kurslarında, Korona Virüsü’ne karşı dezenfekte ve hijyen çalışmaları devam edecek.  Akdeniz Belediyesi; Korona virüs salgınına karşı önlemler kapsamında; gerek personel, gerekse de iş ve işlemleri için belediye merkez binasına gelen vatandaşların ellerini dezenfekte edip temizleyebilmeleri amacıyla, duvarlara monte edilen şeffaf kutular içine dezenfektan sıvı doldurdu. Diğer yandan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de virüs tehdidinin ülkemizde görülmeye başlamasıyla birlikte, özellikle bazı temizlik ve hijyen ürünleri ile kimi gıdalarda görüldüğü iddia edilen fahiş fiyat artışlarına karşı market ve alışveriş merkezlerinde kontrol ve denetimlerini sıkılaştırdı.

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA