Türkiye’de 2. koronavirüs vakası


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de yeni tip koronavirüs tespit edilen bir hasta daha olduğunu duyurdu. Sağlık Bakanı Koca, Türkiye’de ikinci koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıkladı. Bakan Koca, söz konusu hastanın, virüsün bulaştığı ilk hastanın yakın çevresinden olduğunu belirtti.

 

Tarih : 13 Mart 2020 Cuma 11:53

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs tespit edilen bir hasta daha olduğunu duyurdu. Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir" dedi. Koca, "Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere" başvurduklarını belirtti. Türkiye'de ilk koronavirüs vakası bu hafta içinde tespit edilmişti. Sağlık Bakanı Koca, "Hastanın virüsü, Avrupa teması üzerinden aldığı bilinmektedir. Dış dünyadan tamamen izole edilmiştir. Verilere göre tanı erken konmuştur, virüs bulaşmışsa bu çok sınırlıdır. Hasta bir erkektir ve genel durumu iyidir. Aile bireylerinin hepsi ve yakın çevresindeki tüm bireyler gözetim altındadır" açıklamasında bulunmuştu. Ancak Bakan, söz konusu hastanın hangi ilde yaşadığına ilişkin bilgi vermemişti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Korona Virüs

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA